خودارضایی؛ انحرافی جنسی که علم و دین بر ترک آن تاکید دارند!

در دنیای امروز که سرعت تغییرات و دسترسی به اطلاعات بی‌سابقه است، نیازهای انسانی و چالش‌های مرتبط با آن‌ها نیز ابعاد تازه‌ای به خود گرفته‌اند. یکی از این چالش‌ها، که اغلب در پس پرده سکوت باقی می‌ماند اما بخش قابل توجهی از جامعه، به ویژه نوجوانان و جوانان را درگیر خود کرده است، "خودارضایی" است. این عمل، که از دیرباز موضوع بحث و بررسی در محافل دینی و علمی بوده، این روزها به پدیده‌ای گسترده‌تر تبدیل شده و سؤالات بسیاری را در ذهن افراد ایجاد می‌کند. بررسی این موضوع از دو منظر کلیدی، یعنی دیدگاه علم و آموزه‌های دین، نه تنها به روشن شدن ابهامات کمک می‌کند، بلکه راهکارهایی عملی برای مواجهه با آن ارائه می‌دهد. این مقاله با هدف واکاوی دقیق خودارضایی، از جمله علل گرایش به آن در سنین مختلف، علائم اعتیاد، و عوارض جسمی و روانی ناشی از افراط در آن، به رشته تحریر درآمده است. همچنین، با معرفی رویکردهای نوین و مؤثر برای ترک این عادت، امید است گامی مهم در جهت کمک به افرادی برداشته شود که در پی رهایی از این انحراف جنسی و بازگشت به یک زندگی متعادل و سالم هستند.

خودارضایی؛ انحرافی جنسی که علم و دین بر ترک آن تاکید دارند!

 

خودارضایی که این روزها دامی گسترده و جوانان و نوجوانان بسیاری را اسیر خود نموده، یکی از رایج ترین انحرافاتی است که در جهت ارضای نیازهای جنسی پیش گرفته می شود. نمی گوییم همه، اما اکثر قریب به اتفاق افرادی که می شناسید؛ فارغ از سن، جنسیت و وضعیت تأهلشان خودارضایی می کنند. با این حال ممکن است همواره این موضوع را انکار نموده و شما را نیز از انجام این فعالیت جنسی نهی کنند. می دانید چرا؟

اصلی ترین دلیلی که انجام دهندگان عمل مذکور را به سوی کتمان آن سوق می دهد، چهره کریهی است که دین و علم برای خودارضایی ترسیم نموده اند. دین اسلام این فعالیت را گناهی کبیره معرفی می کند و به کسانی که این کار را انجام می دهند؛ هشدار می دهد که عواقبی سخت در انتظار آن هاست. علم نیز این عمل را به دلیل تأثیرات منفی‌اش بر سلامت جسم و روان، مضر می‌داند.

مایلید به اتفاق به بحث درباره خودارضایی، علل، علائم و راهکارهای ترک آن پرداخته و این انحراف را به طور کامل و دقیق موشکافی کنیم؟

 

 

 

خودارضایی چیست و چگونه انجام می شود؟

خودارضایی همانگونه که از نامش پیداست، به عملی اطلاق می گردد که در طی آن خود فرد به ارضای نیازهای جنسی اش می پردازد. چگونه؟

غالبا با استفاده از دست و گاها با به کارگیری اشیاء خارجی و اسباب بازی های جنسی نظیر ویبراتورها.

شاید چنین تصور کنید که تنها دختران و پسران مجردی که شریک جنسی ندارند، خودارضایی می کنند. اما آمار و تحقیقات از حقیقتی جز این پرده برداشته اند. جالب است بدانید که بسیاری از مردان و زنان متاهل نیز خودارضایی می کنند و از ان جالب تر این که برای این کارشان دلایل قانع کننده ای دارند. برخی از آن ها می گویند که عاشق همسرشان نیستند و از رابطه با او لذت نمی برند. برخی دیگر معتقدند که همسرشان بدن آن ها را به خوبی نمی شناسند و به همین دلیل نمی تواند آن ها را ارضا کند. گروهی دیگر نیز اعتیاد به این عمل را اصلی ترین دلیل ترجیح این روش انحرافی به رابطه با همسرانشان عنوان می کنند. خلاصه این که خودارضایی اجباری نیست و محدودیت سنی و جنسی ندارد. چه بسیار افراد مسنی که در عین داشتن شریک جنسی خودارضایی می کنند و چه بسیار پسران و دختران جوانی که هیچ گاه به این عمل تن نداده اند.

نحوه انجام خودارضایی در مردان با زنان متفاوت است. مردان برای ارضای خود بدین روش دستشان را به دور آلت تناسلی حلقه نموده و آن را به سمت پایین و بالا حرکت می دهند. تکرار این عمل باعث رسیدن به اوج لذت جنسی و تجربه ارگاسم شده و به خروج منی منجر می گردد. زنان نیز اغلب با مالش کلیتوریس یا واژن با انگشت، دست یا اسباب بازی های جنسی به تحریک خود می پردازند. آن ها این کار را تا زمانی که ارضا شده و به ارگاسم برسند، ادامه می دهند.

 

 

دختران مجرد بخوانند…

در حالی که بسیاری از زنان و دختران از طریق مالش ناحیه حساس کلیتوریس خود را ارضا می کنند؛ برخی دیگر به ورود انگشت و اشیاء خارجی در واژن روی می آورند. دختران مجرد باید بدانند که ورود هر شی کوچک یا بزرگی به واژن باعث ورود آسیب به پرده بکارت می شود. از همین رو توصیه می شود که جِدا از انجام این کار خودداری نمایید.

شاید این سوال ذهنتان را به خود درگیر کرده باشد که علل گرایش افراد به خودارضایی چیست؟ چه می شود که فرد به انجام این کار روی می آورد و پس از گذشت مدتی به آن اعتیاد پیدا می کند؟

ارضای خود با استفاده از دست یا وسایل خارجی

 

 

آشنایی با علل خودارضایی

با رسیدن به سن بلوغ خودنمایی نیازهای جنسی شدت می گیرد. با فرا رسیدن این دوران حساس، فردی که تا چند وقت پیش به نیازهای جنسی خود و ارضای آن ها توجه چندانی نداشت؛ به شخصی تبدیل می شود که فکر و ذکری جز ارضای این نیازهای سرکش ندارد. البته برای همه این گونه نیست. برخی افراد میل جنسی کمتری داشته و به همین دلیل این دوران سخت را بدون دردسر و آسیب پشت سر می گذارند.

اگرچه تلخ، اما حقیقت این است که شرایط ازدواج برای اکثر قریب به اتفاق افرادی که به تازگی خود را با این نیازها رو به رو یافته اند، فراهم نیست. از همین رو آنان تصمیم می گیرند که از راهی غیر از این، به ارضای نیازهای جنسی خود روی بیاورند. این گونه است که پای خودارضایی به زندگی نوجوانان باز شده و با گذشت زمان به عادتی تبدیل می گردد که تمام ابعاد زندگی آنان را تحت تاثیر منفی، قرار می دهد.

خودارضایی یکی از مرسوم ترین عادت های مخرب در زندگی نوجوانان، جوانان و حتی بزرگسالانی است که اکثر شریک جنسی دارند. در ادامه به معرفی و بررسی اصلی ترین علل گرایش به این انحراف جنسی در سنین نوجوانی و بزرگسالی می پردازیم.

 

 

علل خودارضایی در جوانان چیست؟

مهم ترین علل گرایش نوجوانان به خودارضایی عبارتند از:

 

بروز تغییرات جسمی و هورمونی

دوره نوجوانی اوج بروز تغییرات جسمی و هورمونی است. در این دوران فرد با تغییراتی شگرف در بدن خود مواجه شده و می کوشد که این تغییرات را کشف کند. او در این سنین تمایلات جنسی چشمگیری داشته و به انجام کارهای هیجانی گرایش پیدا می کند. درگیر شدن با رویاپردازی ها و خیالبافی های جنسی از دیگر نشانه های بالغ شدن است. این گونه است که آتش میل جنسی در وجود فرد شعله کشیده و میل به خودارضایی در وجودش شکل می گیرد.

 

 

عوامل محرک نظیر فیلم ها و تصاویر پورنوگرافی

وجود عوامل محرک و محتواهای تحریک کننده یکی دیگر از دلایل گرایش نوجوانان و جوانان به خودارضایی است. افراد در این سنین علاقه وافری به دیدن فیلم ها و تصاویر پورنوگرافی داشته و از دیدن جنس مخالف با پوشش های تحریک کننده لذت می برند. متاسفانه دسترسی به محتواهای محرک به لطف وجود موتورهای جستجو و ماهواره و… کار چندان دشواری نیست. این مسئله موجب شده که نوجوانان به سمت و سوی خودارضایی سوق پیدا کرده و به تدریج معتاد این فعالیت شوند.

 

 

استرس و اضطراب ناشی از تغییرات ظاهری دوران بلوغ

شاید باورتان نشود، اما نتایج تحقیقات انجام شده حاکی از آن است که نوجوانان و جوانان مضطرب بیش از سایر همنوعان خود که با این تنش ها دست و پنجه نرم نمی کنند، خودارضایی می کنند. در این که دوره نوجوانی دوره ای حساس و سرشار از استرس و اضطراب است، هیچ شکی نیست. در این دوران فرد با فشارهای زیادی رو به رو است. او همواره احساس می کند که تغییرات ظاهری اش چندان خوشایند نیست و شدیدا از این موضوع رنج می برد. از همین رو برای پایان دادن به این فشارهای روحی و دستیابی به آرامش لحظه ای به این عمل انحرافی روی آورده و خودش را در منجلابی بزرگتر غرق می کند.

مطالعه بیشتر
چرا ترک خودارضایی (نوفپ) می‌تواند زندگی شما را متحول کند

 

 

 

نیاز به ارضای میل جنسی

با ورود به سنین نوجوانی و جوانی نیاز به ارضای نیازهای جنسی در وجود افراد شعله می کشد. این دسته از افراد همواره به دنبال روشی برای پاسخگویی به این نیازها می گردند. چه روشی ساده تر و بی دردسرتر از خودارضایی؟!

 

 

علل خودارضایی در بزرگسالان چیست؟

شاید باورش برایتان سخت باشد، اما حقیقت این است که بزرگسالان نیز خودارضایی می کنند. با این که اکثر قریب به اتفاق این افراد شریک جنسی داشته و به راحتی می توانند از طریق یک رابطه سالم، به نیازهای جنسی شان پاسخ دهند؛ اما به خودارضایی روی می آورند. این مسئله دلایل متعدد و متنوعی دارد که در ادامه به بحث درباره آن ها خواهیم پرداخت.

 

 

عدم ارضا در رابطه جنسی

تعداد افرادی که در رابطه جنسی با شریک زندگیشان ارضا نمی شوند، کم نیست که هیچ؛ خیلی هم زیاد است. این موضوع به دلایل مختلفی رخ نمی دهد. در حالی که برخی از افراد عاشق همسرشان نیستند و رابطه عاشقانه ای با او ندارند، برخی دیگر از همسران خود بابت عدم آشنایی با نیازهایشان گله مندند. خلاصه این که هرکس به دلیلی در رابطه ارضا نمی شود و برای پاسخ دادن به نیازهای جنسی اش، به این عمل روی می آورد.

 

 

سردی شریک زندگی

قرار نیست که همه زوج ها روابطی داغ و آتشین را تجربه کنند. برخی از افراد ذاتا نسبت به روابط جنسی سردند و خیلی کم پیش می آید که برای این کار پیش قدم شوند. این مسئله اگرچه ممکن است از دید خود فرد چندان مشکل ساز نباشد، اما می تواند زندگی طرف مقابلش را به چالش بکشد. چالشی به نام خودارضایی که ادامه دار شدن آن اعتیاد و هزار و یک دردسر ریز و درشت را در پی دارد.

 

 

عدم توانایی در مدیریت استرس و احساسات

بسیاری از افرادی که با استرس، اضطراب و افکار و احساسات منفی دست و پنجه نرم می کنند؛ توانایی قابل قبولی در کنترل این موارد ندارند. این مسئله بر فشار روانی آنان افزوده و در دام خودارضایی گرفتارشان می کند. می دانید چرا؟

چون این کار فشارهای روانی را به طور مقطعی به حداقل می رساند!

 

 

وجود خلاء های عاطفی و اجتماعی

بسیاری از افرادی که خودارضایی می کنند، خلاء های عاطفی و اجتماعی بسیاری را تجربه می کنند. آن ها می خواهند از این طریق بر این خلاء ها سرپوش بگذارند و بدین ترتیب از فشارهای روانی ای که به دوش می کشند، بکاهند.

سایر علل گرایش جوانان، نوجوانان و بزرگسالان به قرار زیرند:

  • فرار از واقعیت های تلخ زندگی
  • عدم خودشناسی کافی

 

بسیاری از افراد انجام خودارضایی را انکار نمی کنند، اما معتقدند که به این فعالیت انحرافی اعتیاد ندارند. به نظر شما چه گروهی از افراد به این انحراف جنسی اعتیاد ندارند و چه گروهی معتاد آنند؟!

 

معتاد هستید یا نه؟!

نخست باید بدانید که ادعای سالم و طبیعی بودن خودارضایی، تبلیغی است که سیستم به خورد مردم داده است. در واقع، علم این عمل را بی‌خطر جلوه می‌دهد، اما حقیقت چیز دیگری است. اگر دوران نوجوانی یا جوانی را سپری می‌کنید، باید بدانید که حتی یک بار خودارضایی در ماه نیز می‌تواند نشانه اعتیاد باشد. اگر این کار را اصلاً انجام نمی‌دهید، فردی کاملاً سالم هستید. اما اگر حتی یک بار در ماه این عمل را انجام می‌دهید، ممکن است معتاد محسوب شوید!

 

آیا این تنها راه شناسایی اعتیاد یا عدم اعتیاد به خودارضایی است؟!

مسلما خیر. علائم مختلفی وجود دارند که ابتلا به آن ها اعتیاد شما به این فعالیت مخرب جنسی را تایید می کند. مهم ترین این عوامل را در ادامه آورده ایم.

 

قدرت درکتان را از دست می دهید!

افرادی که بیش از حد خودارضایی می کنند، به مرور زمان قدرت درک خود را از دست می دهند. آن ها بدون در نظر گرفتن شرایط و بدون توجه به مکانی که در آن قرار دارند، به دنبال فرصتی برای خودارضایی می گردند. اگر چنین هستید؛ معتاد شده اید!

 

نمی توانید میل و وسوسه را کنترل کنید!

افرادی که به صورت افراطی خودارضایی می کنند، توانایی کنترل میل و وسوسه خود را ندارند. این افراد ممکن است چندین مرتبه در روز این کار را انجام دهند، بدون آن که بتوانند از پس وسوسه ها برآمده و بر هوس خود غلبه کنند. اگر چنین هستید، معتاد شده اید!

 

مدام با استرس و اضطراب گلاویزید!

آنان که خودارضایی می کنند، استرسی پایان ناپذیر دارند. اصلی ترین دلیل بروز این حالت، احساس گناه و حس شرمندگی ای است که پس از انجام این عمل رخ می دهد. اگر چنین هستید، معتاد شده اید!

 

زندگی شخصی و شغلیتان تحت تاثیر منفی قرار می گیرد!

کسانی که به صورت افراطی خودارضایی می کنند، ضربه سنگینی به زندگی شخصی و شغلی خود وارد می نمایند. آن ها از شریک جنسی خود فاصله گرفته، از حضور در جمع امتناع ورزیده و حتی از رفتن به سر کار فرار می کنند تا بتوانند در خلوت خود، خود را ارضا نمایند. اگر چنین هستید، معتاد شده اید!

 

 

تمرکز کافی ندارید!

خودارضایی تمرکز فرد را به هم زده و او را به فردی بی هوش و حواس تبدیل می کند. چنین فردی بدون آن که بر روی سایر امور مهم زندگی خود متمرکز شود، به دنبال فرصتی برای ارضای نیازهای جنسی خود از طریق این فعالیت مخرب است. اگر چنین هستید، معتاد شده اید!

 

زمان زیادی را صرف خودارضایی می کنید!

افراد زیادی پیدا می شوند که از کاروبار، زندگی، ورزش، تفریح و حتی خواب و استراحت خود می زنند و خودارضایی می کنند. اگر چنین هستید، معتادید!

 

 

 

حتی در زمان ناراحتی نیز خودارضایی می کنید!

افرادی که در این کار جانب تفریط را رعایت نمی کنند، حتی در هنگام ناراحتی نیز خودارضایی می نمایند. آنان معتقدند که از این طریق از حجم ناراحتی های خود کاسته و برای مدت کوتاهی هم که شده؛ از مشکلاتشان فاصله می گیرند. اگر چنین هستید؛ معتادید!

یک گوشه بنشینید و عمیقا به این مسئله فکر کنید که آیا واقعا به خودارضایی اعتیاد پیدا کرده اید؟!

با خودتان رو راست باشید. هیچ کس به غیر از خودتان نمی تواند شما را از دام این انحراف جنسی برهاند. پس خودتان را زیر نظر بگیرید و اگر از اعتیاد به این عمل اطمینان حاصل نمودید، به فکر ترک باشید. ترک خودارضایی تنها چاره ای است که برای نجات زندگی شخصی، شغلی، عاطفی و اجتماعیتان از گزند این عمل انحرافی پیش رو دارید. لطفا این دست و آن دست نکنید که اگر بکنید؛ با عوارضی جبران ناپذیر رو به رو می شوید.

مطالعه بیشتر
داستان سقوط علی: قصه‌ای از اعتیاد و تباهی

 

 

 

عوارض خطرناک و مخرب خودارضایی

خودارضایی عملی است که به هیچ عنوان نمی‌توان آن را بی‌ضرر دانست. این عمل، حتی در کمترین دفعات، می‌تواند آسیب‌های جدی به جسم و روان شما وارد کند. باورهای نادرستی که آن را بی‌خطر یا حتی مفید جلوه می‌دهند، صرفاً تبلیغاتی فریبنده هستند که حقیقت را پنهان می‌کنند. مایلید نگاهی به عوارض ویرانگر این عمل بیندازیم؟!

 

 

  • جریان خون را مختل کرده و به سیستم قلبی-عروقی فشار وارد می‌کند.
  • تعادل شیمیایی مغز را به هم زده و باعث وابستگی روانی می‌شود.
  • استرس، اضطراب و افسردگی را تشدید کرده و سلامت روان را به خطر می‌اندازد.
  • احساس گناه، سنگینی و ناراحتی روانی را در وجودتان القا می‌کند.
  • ارتباط شما با بدنتان را مخدوش کرده و اعتماد به نفس را کاهش می‌دهد.
  • نیازهای جنسی را به شکلی ناسالم تحریک کرده و مانع روابط سالم می‌شود.
  • الگوی خواب را مختل کرده و بی‌خوابی یا خواب بی‌کیفیت را به دنبال دارد.
  • خطر اعتیاد به این عمل را افزایش داده و کنترل شخصی را تضعیف می‌کند.

 

 

 

علائم خوداضایی که ممکنه به ان توجه نکرده باشین

 

توانایی های جنسی تان مختل می شود.

آنان که این کار را می کنند، پس از گذشت مدتی متوجه تغییراتی منفی در توانایی های جنسی خود می شوند. میل جنسیشان کاهش می یابد، نعوظ کامل را تجربه نمی کنند، زود به ارگاسم می رسند و…

اگر از این عوارض گریزانید، ترک خودارضایی را در دستور کارتان قرار دهید. اصولی ترک کرده و خودتان را از شر عوارض این فعالیت مخرب در امان بدارید!

 

عزت نفس و اعتماد به نفستان خدشه دار می گردد.

اگر به صورت افراطی خودارضایی می کنید، منتظر کاهش شدید عزت نفس و اعتماد به نفستان باشید. احساس شرم، پشیمانی و گناهی که پس از انجام این عمل سراغتان می آید، بسیار آزار دهنده بوده و تاثیر غیر قابل باوری بر عزت نفس و اعتماد به نفس شما می گذارد. برای حفظ ویژگی های مثبت وجودی تان هم که شده، به ترک خودارضایی بیشتر فکر کنید!

 

پرخاشگر می شوید.

پرخاشگری یکی از عوارض غیر مستقیم خودارضایی است. شاید بگویید خُب من پس از انجام این عمل عصبانی و پرخاشگر نمی شوم، پس از این عارضه در امانم. قرار نیست که بلافاصله پس از اتمام این کار احساس خشم و عصبانیت کنید. این عارضه به مرور زمان در وجودتان نمایان شده و شما را به فردی تبدیل می کند که با هر تلنگری خشمگین می شوید.

 

 

 

به خودارضایی اعتیاد پیدا می کنید.

اگر بگوییم اعتیاد به خودارضایی بزرگترین عارضه انجام افراطی این فعالیت است، گزاف نگفته ایم. جالب است بدانید که این اعتیاد خاموش بسیار کشنده بوده و می تواند ضمن وارد نمودن آسیب های جبران ناپذیر به زندگیتان، شما را از پا درآورد. این اعتیاد نیز درست مانند اعتیاد به مواد مخدر، اگر به موقع ترک نشود؛ خانمان برانداز است.

 

زندگیتان مختل می شود.

خودارضایی افراط گونه مشکلات روانی متعدد و متنوعی را به دنبال دارد که می توانند زندگیتان را مختل کنند. در صورتی که بیش از حد نرمال این فعالیت را انجام دهید، قادر به ادامه زندگی عادیتان نخواهید بود. در این صورت به فردی تبدیل می شوید که حاضرید نظم زندگیتان را به هم بریزید، از کاروبارتان بزنید و بی خیال خانواده و تفریح و خوشگذرانی هایتان شوید تا بتوانید خودارضایی کنید.

 

مدام احساس ضعف و خستگی می کنید.

احساس ضعف و خستگی مداوم یکی دیگر از عوارض آزاردهنده خودارضایی افراط گونه است. افرادی که بر انجام افراطی این عمل اصرار می ورزند، همواره از احساس ضعف و خستگی و دردهای استخوانی گله مندند.

 

مضطرب و افسرده می شوید.

مداومت در خودارضایی بر استرس و اضطراب فرد افزوده و حس گناه را در وجود وی تقویت می کنند. این مسائل دست به دست هم داده و پای افسردگی را به زندگی شخص باز می کنند. این گونه است که افراد مایل به انجام این کار با گذشت زمان به افرادی افسرده، مضطرب و پرخاشگر تبدیل می شوند که برای فرار از این حال راهی جز خودارضایی مجدد ندارند!

آنچه تا بدین جا گفتیم، عوارض روانی خودارضایی است. این عمل مخرب علاوه بر عوارض روانی، عوارض جسمانی بی شماری نیز در پی دارد. مهم ترین عارضه های جسمانی این عمل به قرار زیرند:

  • احساس درد در ناحیه تناسلی
  • احساس سوزش در ناحیه تناسلی
  • قرمز شدن و ملتهب شدن پوست ناحیه تناسلی
  • تحریک پذیر شدن پوست ناحیه تناسلی
  • زخم شدن دور آلت تناسلی
  • لاغری
  • ریزش مو
  • دردهای استخوانی
  • کمردرد
  • انزال زودرس
  • آنورگاسمی

 

 

عوارض واقعی و خطرناک خودارضایی

برخی ادعا می‌کنند که عوارض خودارضایی صرفاً شایعه است و هیچ پایه علمی ندارد، اما این باورها تلاشی برای پنهان کردن حقیقت تلخ این عمل مخرب است. خودارضایی می‌تواند آسیب‌های جدی به جسم و روان وارد کند. برخی از عوارض واقعی و تأییدشده این عمل عبارتند از:

  • اختلال در بینایی و تضعیف سلامت چشم
  • کاهش انرژی جسمانی و تأثیر منفی بر رشد فیزیکی
  • آسیب به سلامت باروری و کاهش توان تولیدمثل
  • کاهش کیفیت و تعداد اسپرم در طولانی‌مدت

 

حال که با عوارض این عمل مخرب آشنا شدید، آیا وقت آن فرا نرسیده که به فکر ترک این اعتیاد کشنده باشید؟

شاید بگویید چگونه؟ تا به حال بارها و بارها از طریق راهکارهای اینترنتی ترک کرده ام. اما باز هم لغزیده و شکست خورده ام.

این بار خبری از راه و روش های تکراری و نه چندان مثمر ثمر اینترنتی نیست. کافیست اراده کنید خودارضایی را کنار بگذارید تا ما تضمینی ترین راهکار ترک خودارضایی را پیش پایتان بگذاریم.

 

 

 

با نوفپ اصولی و حتمی ترک کنید!

دوره ترک خودارضایی نوفپ همان دوره ای است که می تواند زندگیتان را از این رو به آن رو کند. با این دوره طلایی تیر خلاص را به قلب خودارضایی شلیک کنید و این فعالیت مخرب را برای همیشه کنار بگذارید. نوفپ به شما کمک می کند که هویت از دست رفته تان را بازسازی کنید و یک بار دیگر به زندگی عادی برگردید. با نوفپ خود را از چرخه مرگبار خودارضایی های مکرر نجات داده و آرامش را مهمان همیشگی لحظه هایتان کنید!

 

 

 

 

خودارضایی یکی از رفتارهای جنسی رایج در میان نوجوانان و بزرگسالان است. در این مقاله، به بررسی علمی و دینی این رفتار، عوارض جسمی و روانی آن، و راهکارهای ترک خودارضایی با نگاهی ویژه به روش نوفپ پرداخته‌ایم.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!

سیر تا پیاز خودارضایی؛ این عادت مخرب را آسان ترک کنید!

آنچه در این پست میخوانید سیر تا پیاز خودارضایی؛ این عادت مخرب را آسان ترک کنید!خودارضایی چیست؟نحوه خودارضایی در مردان…

بیشتر بخوانید

گام به گام تا ترک خودارضایی با دوره ای که زندگیتان را تکان می دهد!

آنچه در این پست میخوانید گام به گام تا ترک خودارضایی با دوره ای که زندگیتان را تکان می دهد!خودارضایی…

بیشتر بخوانید

گنبد آهنین انسان: چگونه نوفپ هاله‌ی انرژی شما را ضد‌ضربه می‌کند؟

آنچه در این پست میخوانید گنبد آهنین انسان: چگونه نوفپ هاله‌ی انرژی شما را ضد‌ضربه می‌کند؟بخش اول: گنبد آهنین؛ یک…

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *