خودارضایی و هر آنچه لازم است درباره آن بدانید!

خودارضایی، که در نگاه بسیاری از افراد تنها یک عمل جنسی رایج تلقی می‌شود، در واقع یکی از مهم‌ترین راه‌های انحرافی ارضای نیازهای جنسی است که عوارض غیرقابل انکاری برای جسم و روان به دنبال دارد. این باور که خودارضایی تنها مختص افراد مجرد است، اشتباهی بزرگ است؛ چرا که تحقیقات نشان می‌دهد درصد قابل توجهی از افراد متأهل نیز، گاه به دلایل مختلفی نظیر سردی شریک جنسی، به این عمل روی می‌آورند. حتی اگر هیچگاه در این باره آشکارا صحبت نشود، خودارضایی تجربه‌ای فراگیر در سراسر دنیاست. این مقاله به "سیر تا پیاز خودارضایی" می‌پردازد؛ از تعریف آن و شیوه‌های انجام در زنان و مردان، تا خطرات جدی آن برای پرده بکارت و مهم‌تر از همه، علل ریشه‌ای گرایش به این عمل که اغلب نشانه‌ای از مشکلات عمیق‌تر روانی و عاطفی است. برخلاف ادعاهای گمراه‌کننده، تأکید خواهیم کرد که خودارضایی، حتی در کمترین میزان، می‌تواند سلامت فرد را به خطر اندازد و هیچ سطح "نرمالی" برای آن وجود ندارد. در ادامه، تله‌های پنهان و ویرانگر این عمل، عوارض جسمی و روانی آن در سنین مختلف (از کودکان تا بزرگسالان)، علائم اعتیاد و در نهایت، تکنیک‌های عملی و راهکار طلایی "دوره نوفپ" برای ترک تضمینی این عادت مخرب را به تفصیل بررسی خواهیم کرد. هدف ما این است که با آگاهی‌بخشی کامل، شما را در مسیر رهایی از این بند یاری رسانیم تا زندگی سالم‌تر و پرانرژی‌تری را تجربه کنید.

خودارضایی و هر آنچه لازم است درباره آن بدانید!

 

خودارضایی یکی از رایج ترین راه های انحرافی ارضای نیازهای جنسی در زنان و مردان است که عوارض غیرقابل انکاری دارد. در این عمل فرد با استفاده از دست یا اشیاء خارجی به تحریک اندام جنسی خود پرداخته و این کار را تا رسیدن به اوج لذت جنسی ادامه می دهد. اگر فکر می کنید تنها پسران و دختران جوانی که شریک جنسی ندارند، به این عمل روی می آورند؛ سخت در اشتباهید. نتایج تحقیقات انجام شده حاکی از آن است که حتی متاهلین نیز گاها به دلایل مختلف نظیر سرد بودن شریک جنسی، خودارضایی می کنند. خلاصه این که بسیاری از افراد در سراسر دنیا تجربه خودارضایی را دارند؛ هرچند ممکن است هیچگاه در این باره با شما صحبت نکنند!

 

خودارضایی چیست؟

خودارضایی که در اصطلاح علمی تر از آن تحت عنوان Masturbation یاد می شود، عملی است که در طی آن فرد با استفاده از دست، فشار آب یا اسباب بازی های جنسی نظیر لرزاننده ها با هدف تجربه اوج لذت جنسی، به لمس اندام تناسلی خود می پردازد. جالب است بدانید که خودارضایی سن و جنسیت نمی شناسد و هر فردی ممکن است در طول زندگی خود با آن مواجه گردد. اگرچه تلخ، اما حقیقت این است که کودکان نیز پیش از رسیدن به سن بلوغ به این نتیجه می رسند که لمس دستگاه تناسلی شان می تواند لذت بخش باشد. از همین رو گاها به انجام این کار که مصداق بارز گرایش به خودارضایی در سنین پایین است، روی می آورند.

خودارضایی با دست رایج ترین شیوه در مردان محسوب می شود. آن ها معمولا دست خود را به دور آلت تناسلیشان حلقه کرده و با حرکت دست به سمت بالا و پایین، خود را ارضا می نمایند. این در حالی است که زنان و دختران با مالش اطراف کلیتوریس یا واژن خود با استفاده از انگشت یا دست به اوج لذت جنسی می رسند. البته برخی خانم ها فشار آب را نیز در این راستا به خدمت می گیرند که این مرحله برای آقایان قفل است!

 

خطرات خودارضایی برای پرده بکارت

یکی از سؤالات رایج در میان دختران مجرد این است که آیا خودارضایی به پرده بکارت آسیب می‌رساند؟

پاسخ نگران‌کننده است؛ بله، خودارضایی می‌تواند خطراتی برای پرده بکارت به همراه داشته باشد. حتی اگر این عمل بدون دخول مستقیم دست یا اجسام خارجی انجام شود، فشار یا تحریکات ناشی از آن ممکن است به بافت حساس پرده بکارت آسیب برساند یا آن را تضعیف کند، که می‌تواند در آینده مشکلاتی ایجاد کند.

شاید از خودتان بپرسید چه می شود که چنین می شود؟ علت خودارضایی چیست؟

سوال خوبی است. از همین رو بر آن شده ایم که یک تیتر را به بحث درباره آن اختصاص دهیم. اگر به دنبال پاسخ این پرسش هستید، تیتر بعدی را به هیچ قیمتی از دست ندهید.

 

علت و خطرات خودارضایی

چرا افراد به خودارضایی روی می‌آورند؟ برخلاف تصور برخی که این عمل را انتخابی بی‌ضرر یا حتی لذت‌بخش می‌دانند، باید تأکید کرد که خودارضایی غالباً نشانه‌ای از مشکلات عمیق‌تر روانی یا عاطفی است. این رفتار نه‌تنها ضرورتی ندارد، بلکه می‌تواند به وابستگی روانی و آسیب‌های جسمی و روحی منجر شود. اگر تاکنون از این عمل دوری کرده‌اید، این نشانه سلامت جنسی و روانی شماست. اما افرادی که به آن روی می‌آورند، اغلب در دام تحریکات ناسالم گرفتار شده‌اند که به‌تدریج سلامت جسم و روانشان را تخریب می‌کند. این عمل، برخلاف ادعاها، لذتی کاذب و موقتی ایجاد می‌کند که به قیمت آسیب‌های بلندمدت تمام می‌شود.

 

خودارضایی علاوه بر القای حس خوب، به دلایل متعدد و متنوع دیگری نیز انجام می شود. برخی از مهم ترین دلایل انجام این کار به قرار زیرند:

  • این کار به فرد کمک می کند که به آرامش برسد.
  • برخی افراد از این طریق با بدن و اندام های جنسی خود آشنایی پیدا می کنند.
  • هدف بعضی از افراد از انجام این کار پایان دادن به تنش های جنسی است.
  • گروهی از افراد به دلیل نداشتن شریک جنسی، دوری از وی، سرد بودن طرف مقابل و دلایلی از این قبیل به این کار روی می آورند.
  • کنجکاوی و به دنبال آن اعتیاد به این عمل یکی دیگر از اصلی ترین علل خودارضایی است.
  • برخی از افراد به دستور پزشک و به منظور رفع نارسایی های جنسی خودارضایی می کنند.
  • افرادی که این کار را به صورت افراطی انجام می دهند، دچار نوعی اعتیاد شده اند.
  • گروهی از افراد برای فرار از رنج عاطفی تحمیل شده در یک زندگی سخت به خودارضایی پناه می برند.
  • اکثر قریب به اتفاق افرادی که از این طریق به رفع نیازهای جنسی خود می پردازند؛ مضطرب و افسرده اند و می خواهند از این طریق به صورت مقطعی از این مشکلات رهایی یابند.
  • سوء مصرف مواد یکی دیگر از دلایل گرایش به این عمل است.

 

برخلاف ادعاهای گمراه‌کننده برخی پزشکان که خودارضایی را فعالیتی سالم و طبیعی معرفی می‌کنند، این عمل حتی در کمترین میزان نیز می‌تواند به جسم و روان آسیب برساند. خودارضایی، حتی اگر به‌ظاهر محدود باشد، به‌تدریج به وابستگی روانی و مشکلات جدی‌تر منجر می‌شود. هیچ سطحی از این رفتار نمی‌توان به‌عنوان “نرمال” یا بی‌ضرر تلقی کرد، زیرا هر بار انجام آن می‌تواند زمینه‌ساز عوارض جسمی، روانی و اجتماعی باشد. به نظر شما، آیا ارزش دارد سلامت خود را با عملی که به تخریب جسم و روان منجر می‌شود به خطر بیندازید؟!

 

تعداد دفعات نرمال خودارضایی

جالب است بدانید که تعداد زیادی از افراد هیچ گاه خودارضایی را تجربه نکرده و گروه قابل توجهی نیز به ندرت این کار را انجام می دهند. در این میان برخی از افراد هستند که پا را فراتر از حد و حدود طبیعی گذاشته و در انجام این کار زیاده روی می کنند. با این اوصاف می توان گفت که این تصمیم کاملا شخصی بوده و نمی توان نسخه یکسانی برای همه پیچید.

برخلاف نظر برخی متخصصان که خودارضایی را در دفعات مشخصی “نرمال” می‌دانند، این عمل حتی در کمترین میزان نیز برای افراد در هر سنی، از جمله جوانان و افراد بالای 30 سال، مضر است. حتی یک بار خودارضایی در هفته می‌تواند به وابستگی روانی، اختلالات جسمی و مشکلات عاطفی منجر شود. این رفتار، فارغ از تعداد دفعات، به‌تدریج سلامت جسم و روان را تخریب کرده و مشکلات متعددی از جمله کاهش انرژی، ضعف تمرکز و آسیب به روابط اجتماعی را به دنبال دارد. به یاد داشته باشید که هیچ سطحی از خودارضایی بی‌ضرر نیست و ترک کامل آن برای حفظ سلامت ضروری است.

مطالعه بیشتر
سیر تا پیاز خودارضایی؛ این عادت مخرب را آسان ترک کنید!

 

 

تله‌های پنهان و ویرانگر خودارضایی

شاید برخی با فریب ادعاهای رنگارنگ، خودارضایی را دریچه‌ای به سوی سلامتی و آرامش تصور کنند، اما این توهم، نقابی است بر چهره واقعی این عمل مخرب. خودارضایی، حتی در کمترین دفعات، نه‌تنها هیچ فایده‌ای ندارد، بلکه چونان سمّی خاموش، جسم و روح را به ورطه نابودی می‌کشاند. بیایید نگاهی به آسیب‌های پنهان این رفتار بیندازیم:

  • مختل کردن جریان طبیعی خون و فشار بر سیستم بدن
  • به‌هم‌ریختن تعادل شیمیایی مغز و ایجاد وابستگی روانی
  • تشدید استرس، اضطراب و افسردگی به جای تسکین آن‌ها
  • القاکننده حس گناه و سنگینی که روح را در خود فرو می‌برد
  • تحریف درک از بدن و ایجاد رابطه‌ای ناسالم با خود
  • منحرف کردن خواسته‌های جنسی و مانع شدن از لذت‌های طبیعی
  • به‌هم‌ریختن چرخه خواب و ایجاد خستگی مزمن
  • افزایش خطر انزوای اجتماعی و تضعیف روابط انسانی

 

این باور که خودارضایی در حد “نرمال” بی‌ضرر است، دام خطرناکی است که بسیاری را به سوی اعتیاد و تباهی سوق می‌دهد. حتی یک بار انجام این عمل می‌تواند جرقه‌ای باشد برای گرفتار شدن در چنگال عادتی ویرانگر. اگر در این مسیر قدم گذاشته‌اید، بدانید که هر لحظه ادامه دادن، جسم و روانتان را بیشتر در بند می‌کشد. برای رهایی از این تله، باید با عزمی راسخ این رفتار را ترک کنید و روح و جسمتان را از زنجیرهای این عادت رها سازید.

 

 

آشنایی با عوارض خودارضایی

اگر بخواهیم صریح و بی‌پرده سخن بگوییم، خودارضایی حتی در ظاهر بی‌ضرر، عملی است که از همان لحظه نخست، جسم و روان را در معرض آسیب‌های جدی قرار می‌دهد. این باور که عوارض آن تنها در صورت زیاده‌روی بروز می‌کنند، فریبی خطرناک است. هر بار انجام این عمل، حتی به‌صورت محدود، می‌تواند زمینه‌ساز مشکلات عمیق جسمی و روحی شود. این عوارض، از همان ابتدا، آرام و پنهان، بنیان سلامت فرد را متزلزل می‌کنند و در درازمدت به بحران‌هایی غیرقابل‌چشمپوشی تبدیل می‌شوند که جبران آن‌ها دشوار و گاهی غیرممکن است.

مایلید به اتفاق با مهم ترین عوارض خودارضایی آشنا شویم؟

 

اختلال در توانایی جنسی

کاهش حس جنسی یکی از بزرگترین عوارض خودارضایی در مردان محسوب می شود. مردانی که این عمل را تهاجمی را تجربه می کنند؛ یعنی حین انجام این عمل آلت تناسلی خود را بسیار سفت می گیرند؛ با گذشت زمان متوجه کاهش میل جنسی خود می شوند. ترک به اصولی ترین شیوه ممکن، بهترین پیشنهاد برای این دسته از افراد است.

 

کاهش عزت نفس

آنان که تجربه خودارضایی را دارند، با حس گناه، شرم و پشیمانی بعد از آن آشنا هستند. بی شک تداوم این احساسات منفی باعث کاهش عزت نفس و در نتیجه افسردگی فرد شده و زندگی وی را تحت تاثیر قرار می دهند.

 

پرخاشگری

شاید با خودتان بگویید که خودارضایی چه ربطی به پرخاشگری دارد؟!

حق با شماست. بین خشم و این عمل هیچ ارتباط مستقیمی وجود ندارد. اما حقیقت این است که بسیاری از زنان و مردان با هدف کاهش استرس به انجام افراطی این فعالیت انحرافی روی می آورند. این مسئله در دراز مدت نه تنها باعث رفع استرس نمی شود، بلکه بر ناراحتی فرد افزوده و او را به شخصی پرخاشگر تبدیل می کند. این جاست که پرخاشگری به عنوان یکی از عوارض خودارضایی نمود پیدا می کند.

 

اعتیاد به خودارضایی

بسیار دیده شده که برخی از افراد تمایل زیادی به خودارضایی افراطی دارند. آن ها گاها در طول روز چندین بار این عمل را تکرار می کنند و از این طریق آسیب های جبران ناپذیری به جسم و روح خود وارد می نمایند. در صورتی که این رفتار از کنترل فرد خارج شود، به یک اعتیاد دردسرساز تبدیل می گردد. اگر شما هم کنترلی روی تعداد دفعات انجام این عمل ندارید، باید بگوییم که متاسفانه معتاد شده اید. بهتر است هرچه سریع تر اقدامات لازم را جهت ترک و درمان این اعتیاد جنسی انجام دهید.

 

مختل شدن زندگی

شاید باورتان نشود، اما حقیقت این است که اعتیاد به خودارضایی، مختل شدن زندگی را در پی دارد. اعتیاد و افراط در انجام این عمل پای بیماری های روانی بسیاری را به زندگی فرد باز کرده و او را با مشکلات زیادی مواجه می سازد. پر واضح است که چنین فردی قادر به ادامه زندگی به صورت نرمال نخواهد بود.

 

احساس خستگی و ضعف

احساس خستگی و بروز ضعف بدنی و عضلانی از دیگر عوارض بی چون و چرای خودارضایی می باشد. در صورتی که بر تکرار این عمل مداومت ورزید، دیر یا زود با این عوارض آزاردهنده رو به رو خواهید شد.

 

اضطراب و افسردگی

احساس دلهره و نگرانی درست در لحظه برانگیختگی جنسی یکی از رایج ترین عوارض خودارضایی محسوب می شود. این فعالیت علاوه بر منجر شدن به تجربه اوج لذت جنسی، باعث احساس پشیمانی و گناه می گردد. تداوم این احساسات بروز افسردگی را در پی داشته و فرد را با مشکلات روانی بسیاری مواجه می سازد.

 

احساس درد و سوزش در ناحیه تناسلی

بسیاری از مردان و زنانی که خودارضایی می کنند، از احساس درد در بیضه ها یا سوزش در ناحیه کلیتوریس گله مندند. در صورتی که این عمل با فشار انجام شود، احساس درد و سوزش در این نواحی بیشتر خواهد بود. در برخی موارد زخم شدن دور ناحیه تناسلی نیز که بسیار دردناک است، به چشم می خورد.

 

دردهای استخوانی و کمردرد

احساس درد در استخوان ها یکی دیگر از عوارضی است که علاقه مندان به خودارضایی افراطی را تهدید می کند. بدن اشخاصی که روزانه چندین مرتبه بدین روش خود را ارضا می کنند، فرصت کافی برای جبران کلسیم از دست رفته را ندارد. بی شک در پی وقوع این مسئله، استخوان درد و کمردرد رخ می دهد.

 

انزال زودرس و آنورگاسمی

نتایج تحقیقات انجام شده حاکی از آن است که افراط گرایی در خودارضایی باعث انزال زودرس در مردان می شود. بروز این مشکل در مردان متاهل، سرد شدن شریک جنسی و در نتیجه طلاق عاطفی را در پی دارد. آنورگاسمی یا عدم تجربه ارگاسم در طول رابطه جنسی نیز یکی از شایع ترین عوارضی است که زنان مایل به خودارضایی افراطی را تهدید می کند.

 

 

 

ترک خودارضایی؛ بهترین راهی که پیش رو دارید!

اگر احساس می کنید که به خودارضایی اعتیاد پیدا کرده اید، بهتر است هرچه سریع تر به فکر ترک این عمل باشید. شاید این سوال ذهنتان را به خود درگیر کرده باشد که چگونه بفهمیم گرایشمان به این کار افراطی است و اعتیاد یا سالم است و طبیعی؟!

مطالعه بیشتر
خودارضایی: اعتیادی که سیستم‌های مدرن آن را به یک فاجعه جهانی تبدیل کرده‌اند

جالب و در عین حال لازم است بدانید که اعتیاد به خودارضایی علائم واضحی دارد. آنان که خودارضایی را به یک اجبار برای خود تبدیل نموده اند، ترجیح می دهند به جای معاشرت و انجام امور روزمره در خانه بمانند و در خلوتشان خودارضایی کنند. آن ها همواره و در هر شرایطی به دنبال فراهم نمودن شرایط برای خودارضایی بعدی هستند. این موضوع به مرور زمان عادات و کارهای روزمره فرد را تحت تاثیر قرار داده و زندگی وی را با اختلال مواجه می کند.

نمی دانید در حال حاضر جزء معتادان این فعالیت هستید یا خیر؟!

 

در صورت مشاهده هر یک از علائم زیر می توانید به این نتیجه برسید که معتاد این فعالیت انحرافی جنسی شده اید:

  • گوگل را در پی یافتن تصاویر پورنوگرافی زیر و رو می کنید.
  • به دلیل خو گرفتن به این عادت در روابط جنسی با شریک زندگیتان به مشکل برخورده اید.
  • حتی در مکان های نامناسب نظیر محل کار نیز به دنبال شرایطی برای انجام این عمل می گردید.
  • هنگامی که شرایط برای انجام این کار میسر نمی شود؛ استرس می گیرید، غمگین و ناامید می شوید و پرخاش می کنید.
  • از گذران وقت در جمع لذت نمی برید و ترجیح می دهید همواره تنها باشید.

 

اگر جزء آن دسته از افرادی هستید که فکر می کنید تنها اعتیاد مخرب، اعتیاد به مواد مخدر است؛ سخت در اشتباهید. چرا که اعتیاد به خودارضایی نیز می تواند درست به اندازه اعتیاد به مواد مخدر مضر باشد و زندگیتان را به چالش بکشد.

 

چگونه ترک کنیم؟!

روش های زیادی برای کنترل عادت به خودارضایی مکرر وجود دارد. روش هایی که تنها پس از گذشت یک دوره زمانی اثرگذار واقع شده و نمی توانند شما را یک شبه به سر منزل مقصود برسانند. پس کار راحتی پیش رو ندارید؛ می بایست صبر پیشه کنید و بدون لغزش قدم به قدم تا ترک کامل پیش بروید. بدین منظور لازم است تکنیک های زیر را به کار بگیرید:

 

محرک ها را به طور کامل حذف کنید!

منظور از محرک چیزهایی است که شما را به سمت و سوی خودارضایی سوق می دهند. از تصاویر پورنوگرافی گرفته تا دیگر محتواهای تحریک کننده. دسترسی به این موارد را تا حد ممکن محدود کنید تا بتوانید روی تصمیمتان بایستید.

 

برای خودتان سرگرمی های سالم دست و پا کنید!

خودتان را با فعالیت های سالمی همچون ورزش کردن، مطالعه، وقت گذرانی با دوستان، بازارگردی و… سرگرم کنید تا وقت خالی برای این کار نداشته باشید.

 

سبک زندگیتان را تغییر دهید!

شاید باورتان نشود؛ اما تغذیه سالم، خواب کافی و ورزش منظم می توانند دست به دست هم داده و شما را از چنگال تیز این اعتیاد مخرب نجات دهند. از این طریق می توانید میل جنسی خود را کنترل کرده و خودارضایی را کنار بگذارید.

 

زمان تنهایی تان را محدود کنید!

تنها بودن برای شما سم است. تا می توانید زمان تنهایی تان را محدود کرده و به حضور در جمع خانواده و دوستان روی بیاورید.

 

صبر و پایداری پیشه کنید!

فراموش نکنید که ترک این عادت یک شبه ممکن نیست. برای آن که از این مخمصه رها شوید، فرآیندی طولانی پیش رو دارید. پس صبر و بردباری پیشه کرده و با اراده ای قوی برای حال خوبتان بجنگید.

 

ناامید نشوید!

بسیاری از افراد پس از پا گذاشتن در این مسیر پر فراز و نشیب می لغزند. در صورت بروز لغزش ناامید نشده و دوباره تلاش کنید.

 

دوش آب سرد بگیرید!

جالب است بدانید که آب سرد میل جنسی را تا حد قابل توجهی کنترل می کند. پس دوش آب سرد را در برنامه روزانه تان قرار دهید.

 

لباس های راحت و گشاد بپوشید!

پوشیدن لباس هایی که تنگ و بدن نما هستند، تصمیم به خودارضایی را در ذهن شما تقویت می کند. پس سعی کنید با پوشیدن لباس های راحت و گشاد این افکار منفی را از خودتان دور سازید.

 

با شکم پر نخوابید!

شاید عجیب به نظر برسد، اما تحقیقات نشان می دهند که خوابیدن با شکم پر میل به خودارضایی را در افراد افزایش می دهد. پس با شکم پر به رختخواب نروید!

 

آنچه گفتیم، تنها نمونه هایی از صدها تکنیکی هستند که برای ترک خودارضایی پیشنهاد شده اند. تکنیک هایی که گاه به نتیجه می رسند و گاهی بی نتیجه می مانند. آن وقت شما می مانید و اعتیادی که ترک نشده و اراده ای که شکست خورده است.

از خودارضایی و عوارض مشکل ساز آن به ستوه آمده اید؟ از به کارگیری تکنیک های فوق و بی اثر ماندن آن ها در میانه های راه خسته اید؟ می خواهید ترک کنید و به دنبال راه حلی تضمینی می گردید؟

ما پیشنهادی طلایی برایتان سراغ داریم. دوره ای بی نظیر که از تاثیرگذاری فوق العاده اش شگفت زده خواهید شد.

 

 

 

دوره ترک خودارضایی نوفپ؛ آنچه برای شروع نیاز دارید!

با شرکت در این دوره قدرتمند و مرموز ترک خودارضایی نیروهای پنهان متافیزیکی را در وجود خود فعال می کنید. با این کار علاوه بر این که این اعتیاد خاموش و کشنده را کنار می گذارید، به قدرت جنسی باورنکردنی ای دست می یابید. این دوره بی نظیر همان چیزی است که برای شروع نیاز دارید.

 

مزایای ترک خودارضایی با دوره نوفپ

خودارضایی باعث افت شدید انرژی شما و در نتیجه پدیدار شدن خستگی مفرط می گردد. پر واضح است که در چنین شرایطی انگیزه و توانی برای پیشرفت نخواهید داشت. اگر می خواهید شادی و انرژی از دست رفته تان را باز یابید؛ شرکت در دوره نوفپ را در دستور کارتان قرار دهید. با شرکت در این دوره خارق العاده، اختلالات خواب را از خود دور ساخته و سلامت تولید مثل را به خود هدیه می دهید. تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش دردهای جسمانی از دیگر مزایایی است که نوفپ برایتان به ارمغان می آورد.

سایر مزایای شرکت در دوره نوفپ که حیف است از آن ها بی نصیب بمانید، عبارتند از:

  • دستیابی به ذهنیت ثروت ساز
  • افزایش و فعال سازی عزت نفس
  • افزایش و بازگشت سلامتی و جوانی
  • جذب جنس مخالف
  • فعال سازی قانون جذب
  • فعال سازی واقعی چاکراهای اصلی و فرعی

هزینه ای که صرف خرید این دوره می کنید، هزینه نیست؛ سرمایه گذاری با سود باورنکردنی بر روی شخص با ارزشی به نام “خود” است. با ما به بهترین ورژن خود سلام کنید!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!

افشاگری ماتریکس: صنعت پورنوگرافی؛ سلاح خاموش برای نابودی روح و ذهن بشر

آنچه در این پست میخوانید ماتریکس چیست و چگونه کار می‌کند؟ فهم سیستمی کنترل‌کنندهپورنوگرافی، سلاحی برای تخریب تمدن و فروپاشی…

بیشتر بخوانید

لغزش در مسیر ترک خودارضایی: یک گام طبیعی در فرآیند بهبودی

آنچه در این پست میخوانید چرا لغزش بخشی از فرآیند ترک است؟ درک مکانیسم مغز و عادتبرخورد با لغزش: یک…

بیشتر بخوانید

خودارضایی و دانستنی هایی جالب درباره آن

آنچه در این پست میخوانید  آشنایی با مفهوم خودارضاییعلت خودارضایی در نوجوانان و جوانان چیست؟خودارضایی در پسرانخودارضایی در دخترانحقایق تلخ…

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *