سیر تا پیاز خودارضایی؛ این عادت مخرب را آسان ترک کنید!

شاید باورتان نشود، اما خودارضایی اعتیادی خاموش و کشنده است که دیر یا زود جسمتان را از پا درآورده و روحتان را فرسوده می کند. ممکن است شما هم مثل بسیاری از افرادی که به این عمل اعتیاد پیدا کرده اند؛ حقیقت را کتمان کنید. با این حال اگر تعداد دفعات خودارضایی تان در هفته بیش از حد نرمال است، باید بگوییم که خیلی آرام و بی صدا به جمع معتادین این عمل انحرافی ارضای نیازهای جنسی پیوسته اید. اگر بخواهیم خودارضایی را از دیدگاه علم موشکافی کنیم، باید بگوییم که این فعالیت بخش طبیعی تجربه جنسی انسان به شمار آمده و در صورتی که به صورت افراطی انجام نشود، رفتاری سالم محسوب می گردد. از نظر بسیاری از افراد سه بار خودارضایی در هفته نیز می تواند نشانه اعتیاد به این عمل باشد. این در حالی است که برخی دیگر با وجود آن که خیلی بیشتر از این دفعات خودارضایی می کنند، معتقدند که به این کار اعتیاد ندارند. گفتنی است که این برداشت ها به تعریف شما از افراط و تفریط برمی گردد. به عقیده متخصصانِ این حوزه در صورتی که تعداد دفعات خودارضایی بین 3 الی 7 بار در هفته باشد، فرد جزء معتادان این فعالیت محسوب نمی شود. البته این تعداد دفعات برای سنین جوانی است، نه میانسالی. بی شک هرچه سن بالاتر می رود، گرایش به انجام فعالیت های جنسی به طور قابل توجهی کاهش یافته و احتمال آن که فرد بیش از 7 بار در هفته خودارضایی کند، بسیار ناچیز است! این مقاله خلاصه ای مختصر و مفید از تمام مطالبی است که می بایست درباره خودارضایی و نحوه ترک آن بدانید. اگر مدت هاست به دنبال یک مطلب جامع در این رابطه می گردید؛ جای خوبی آمده اید. این شما و این هم سیر تا پیاز خودارضایی!

سیر تا پیاز خودارضایی؛ این عادت مخرب را آسان ترک کنید!

 

خودارضایی چیست؟

خودارضایی یکی از مرسوم ترین فعالیت های جنسی است که در طی آن فرد با استفاده از دست یا اشیاء خارجی تا زمان رسیدن به اوج لذت جنسی به تحریک اندام تناسلی خود می پردازد. اگر فکر می کنید تنها پسران و دختران جوانی که شریک جنسی ندارند، به انجام این عمل روی می آورند؛ سخت در اشتباهید. نتایج تحقیقات انجام شده حاکی از آن است که حدود 27 الی 40 درصد زنان و 41 الی 65 درصد مردان که در میان آن ها متاهلین بسیاری به چشم می خورند، اقدام به این کار می نمایند. از خودارضایی در زنان تحت عنوان استشها و در مردان با نام استمنا یا جلق زدن نیز یاد می کنند.

 

نحوه خودارضایی در مردان و زنان

تا بدین جا دریافتیم که خودارضایی یک انحراف جنسیِ انجام شده به دست خود فرد با هدف رسیدن به ارگاسم است. در این اقدام فرد خود را از لحاظ جنسی تحریک کرده و این کار را تا مرز رسیدن به اوج لذت جنسی انجام می دهد. مردان علاقه مند به خودارضایی معمولا دست خود را به دور آلت تناسلی شان حلقه کرده و سپس به طرف بالا و پایین به حرکت در می اورند. آن ها این کار را تا مرز انزال و تجربه ارگاسم انجام می دهند.

ارگاسم در زنان با در نظر گرفتن محل تحریک به دو نوع تقسیم می شود. برخی زنان از طریق تحریک کلیتوریس خود به خودارضایی می پردازند. آن ها این کار را تا زمانی که واژنشان لیز شده و به ارگاسم برسند، ادامه می دهند. این در حالی است که عده ای دیگر از طریق دخول انگشت، اشیاء خارجی و اسباب بازی های جنسی به داخل واژن خود را ارضا می کنند. این روش که اغلب با درد و سوزش همراه است، آسیب های جبران ناپذیری در پی دارد. آسیب به پرده بکارت دختران مجرد یکی از بزرگترین آسیب های این روش محسوب می شود.

 

اسلام در این رابطه چه می گوید؟

برخلاف ادعاهای گمراه‌کننده‌ای که خودارضایی را رفتاری طبیعی و سالم جلوه می‌دهند، علم و متخصصان هشدار می‌دهند که این عمل، حتی در کمترین میزان، آسیب‌های جدی به جسم و روان وارد می‌کند. باور به مزایای این رفتار صرفاً تبلیغاتی فریبنده است که حقیقت مخرب آن را پنهان می‌کند. خودارضایی، در هر سطحی، نه‌تنها فاقد هرگونه فایده است، بلکه زمینه‌ساز مشکلات متعدد جسمی، روانی و اجتماعی است که زندگی فرد را به خطر می‌اندازد.

خدمتتان عرض خواهیم کرد.

 

مضرات و آسیب‌های خودارضایی

خودارضایی، برخلاف ادعاهای فریبنده، عملی است که حتی در کمترین میزان نیز به جسم و روان آسیب می‌رساند. این رفتار نه‌تنها هیچ‌گونه مزیت واقعی ندارد، بلکه عوارض جبران‌ناپذیری را به دنبال دارد که سلامت جسمی، روانی و اجتماعی فرد را تهدید می‌کند. باور به فواید آن صرفاً توهمی است که برای توجیه این عمل ترویج شده است.

انجام خودارضایی، حتی به‌صورت محدود، می‌تواند:

  • جریان خون را مختل کرده و به سلامت جسمانی آسیب برساند.
  • تعادل شیمیایی مغز را به هم زده و وابستگی روانی ایجاد کند.
  • استرس عاطفی، افسردگی و اضطراب را تشدید نماید.
  • احساس گناه، سنگینی و ناراحتی روانی را القا کند.
  • درک ناسالم از خواسته‌های جنسی را ترویج داده و روابط طبیعی را مختل کند.
  • الگوی خواب را بر هم زده و بی‌خوابی یا خواب بی‌کیفیت را به دنبال داشته باشد.
  • روابط زوجین را تضعیف کرده و به انزوای عاطفی منجر شود.
  • خطر اعتیاد به این رفتار را افزایش داده و کنترل شخصی را کاهش دهد.

اگر جزء افرادی هستید که به این عمل مشغولید، باید بدانید که حتی یک بار انجام آن نیز می‌تواند شما را در معرض آسیب‌های جدی قرار دهد. برای حفظ سلامت جسم و روان، ضروری است که هرچه سریع‌تر این رفتار را کنار بگذارید و از عوارض ریز و درشت آن دوری کنید.

 

 

چگونه بفهمیم معتادیم؟!

جالب است بدانید که اعتیاد به خودارضایی علائم روشنی دارد. در صورتی که هر یک از این علائم را در وجود خود می بینید، باید بپذیرید که به این عمل اعتیاد پیدا کرده اید. همان قدر که اعتیاد به مواد مخدر می تواند خانمان سوز باشد، اعتیاد به خودارضایی نیز می تواند کشنده و نابودگر ظاهر شود. پس اگر احساس می کنید معتاد این رفتار انحرافی شده اید، به فکر راهکاری اساسی برای ترک آن باشید.

 

علائم اعتیاد به خودارضایی

مهم ترین علائم اعتیاد به خودارضایی به قرار زیرند:

  • وقت زیادی از شبانه روز خود را به خودارضایی اختصاص می دهید.
  • از کارهای روزمره خود می زنید و وظایف روزانه خود را پشت گوش می اندازید تا بتوانید به این کار برسید.
  • در صورت حضور در مکان هایی نظیر محل کار که امکان خودارضایی برایتان مهیا نیست، عذاب می کشید و عصبی می شوید.
  • از حضور در مکان هایی مانند محل کار که خودارضایی در آن ها امکان پذیر نیست، خودداری می نمایید.
  • در مکان های شلوغ و عمومی احساس ناراحتی و عذاب می کنید و دوست دارید سریع تر به خانه برگردید.
  • برنامه های مهم دوستانه و خانوادگی را کنسل می کنید تا بتوانید با خیال راحت خودارضایی کنید.
  • از حضور در رویدادهای اجتماعی مهم سر باز زده و ماندن در خلوت خود را به رفتن به مکان های شلوغ ترجیح می دهید.
  • حتی هنگامی که احساس نیاز جنسی نمی کنید، به خودارضایی می پردازید.
  • تلاش می کنید که از طریق این فعالیت به احساسات منفی خود نظیر غم، استرس و افسردگی پایان دهید.
مطالعه بیشتر
چرا زن‌ها جذب مرد هایی می‌شوند که نوفپر هستند

به گوشه ای خلوت پناه برده و با خودتان اتمام حجت کنید؛ چند مورد از علائم اعتیاد به خودارضایی را دارید؟ آیا واقعا به این رفتار مخرب اعتیاد پیدا کرده اید؟

اگر این علائم را دارید، ولی آن ها را کتمان می کنید؛ باید بدانید که عواقب ترسناکی در انتظار شماست. به زودی با عوارضی رو به رو می شوید که به راحتی دست از گریبانتان بر نمی دارنند. عوارضی تلخ که ممکن است زندگیتان را به سمت و سوی نابودی سوق دهند. اگر با عوارض خودارضایی آشنایی چندانی ندارید، تیترهای بعدی را از دست ندهید. پس از خواندن این تیترها راحت تر می توانید تصمیم بگیرید که این اعتیاد کشنده را ادامه دهید یا آن را برای همیشه کنار بگذارید.

 

عوارض خودارضایی در زنان

شاید باورتان نشود، اما حقیقت این است که زنان در مقابل خودارضایی آسیب پذیرتر از مردانند. اصلی ترین عوارضی که زنان معتاد به خودارضایی را تهدید می کنند، عبارتند از:

احساس گناه

آنان که تجربه استشها ندارند، فکر می کنند که پس از اتمام این عمل حس سرزندگی و نشاط سراغ آدم آمده و حال خوبی وجودش را فرا می گیرد. اما حقیقت چیزی جز این بوده و آنچه برای فرد باقی می ماند؛ چیزی جز احساس گناه و شرمندگی نیست. این حس به قدری عمیق است که فرد به خودش قول می دهد که این آخرین بار است، اما امان از اعتیاد…

آسیب عاطفی

زنانی که استشها می کنند، از نظر عاطفی آسیب های جبران ناپذیری را متحمل می شوند. عزت نفس از وجود این افراد رخت بر بسته و جای خود را به احساساتی همچون اضطراب، افسردگی و ترس می دهد. این دسته از زنان از نظر روانی بسیار ضعیف بوده و با کوچکترین تلنگری می شکنند. کاهش سطح میل جنسی یکی دیگر از عوارضی است که زنان علاقه مند به انجام مکرر این فعالیت با آن مواجه می شوند.

اضطراب و افسردگی

زنانی که استشها می کنند، با گذشت زمان با استرس، اضطراب و افسردگی گلاویز می شوند. اگرچه این عمل موجب ایجاد یک آرامش زودگذر می شود، اما از آن رو که احساس گناه و پشیمانی را در پی دارد، باعث بروز اضطراب و افسردگی می گردد.

 

سرد شدن از روابط جنسی با شریک زندگی

زنانی که به استشها اعتیاد پیدا کرده اند، از رابطه با شریک زندگی خود سرد می شوند. آنان معتقدند که در رفع نیازهی جنسی خود توانمندتر از شریک زندگیشان عمل می کنند و از همین رو از رابطه با وی سر باز می زنند. این شروع طلاق عاطفی و پایان یک زندگی است!

کمردرد

یکی از اصلی ترین عوارض جسمانی استشها در زنان، کمردرد است. لازم به ذکر است که این عارضه بلافاصله بعد از انجام این عمل نمود پیدا نکرده و به مرور زمان آشکار می گردد.

تحریک پوست ناحیه تناسلی و احساس درد و سوزش در این ناحیه

پوست ناحیه تناسلی بسیار حساس تر از پوست سایر نقاط بدن است. انجام مکرر استشها علاوه بر این که پوست این ناحیه را حساس، خشک و ملتهب می کند؛ باعث بروز درد و سوزش می گردد.

ابتلا به عفونت، قارچ و…

ابتلا به عفونت، قارچ و… در زنانی که بدون رعایت بهداشت و با استفاده از اشیاء خارجی و اسباب بازی های جنسی استشها می کنند، بیشتر دیده می شود.

 

 

عوارض خودارضایی در مردان

عوارض جسمی خودارضایی در مردان کمتر از زنان است، با این حال آثار سویی که این عمل بر روان و روابط اجتماعی این افراد می گذارد، قابل چشمپوشی نیست. مردان علاوه بر احساس گناه، اضطراب و افسردگی با عوارض بزرگ دیگری نیز دست و پنجه نرم می کنند. مهم ترین این عوارض عبارتند از:

اختلال در توانایی های جنسی

خودارضایی تهاجمی که در طی آن فرد آلت تناسلی خود را بیش از اندازه سفت می گیرد، اختلال در توانایی های جنسی را در پی دارد. مردانی که به این روش استمنا می کنند، پس از گذشت مدتی متوجه کاهش حس جنسی شان می شوند. انزال زودرس یکی دیگر از رایج ترین عوارض فعالیت مذکور می باشد.

کاهش عزت نفس

احساس شرم و گناهی که پس از اتمام استمنا وجود فرد را فرا می گیرد، عزت نفس شخص را تحت تاثیر منفی قرار می دهد.

پرخاشگری

مردانی که به صورت افراطی استمنا می کنند، بیش از سایر همنوعان خود پرخاشگرند. اصلی ترین دلیل این موضوع حس ناخوشایندی است که پس از انجام این کار سراغ افراد می آید.

خستگی و ضعف

شاید باورتان نشود، اما خستگی مداوم یکی دیگر از عوارض استمنا مکرر در مردان است که در بلندمدت آشکار می شود. مردانی که به صورت افراطی این فعالیت مخرب را انجام می دهند، با ضعف بدنی و عضلانی دست و پنجه نرم می کنند.

احساس درد در بیضه ها

استمنا در صورتی که به طور افراطی انجام شود، باعث بروز درد شدید در ناحیه بیضه ها می گردد.

بروز دردهای استخوانی

تکرار استمنا موجبات بروز دردهای استخوانی در مردان را فراهم می سازد. اصلی ترین دلیل این مشکل از دست دادن حجم قابل توجهی از کلسیم پس از خارج شدن منی و عدم فرصت کافی برای جبران آن توسط بدن عنوان شده است.

زخم شدن دور ناحیه تناسلی

مردانی که به طور مکرر و با فشار زیاد خود را ارضا می کنند، با بروز زخم در اطراف ناحیه تناسلی خود مواجه می گردند. گفتنی است که این زخم با درد و سوزش شدید همراه است.

 

 

عوارض خودارضایی در نوجوانان

در دنیای امروز که دسترسی به تصاویر پورنوگرافی و محتواهای تحریک آمیز مثل آب خوردن ساده است، نوجوانان زیادی به خودارضایی اعتیاد پیدا کرده اند. شایع ترین آسیبی که این عمل برای این گروه از افراد در پی دارد، تخریب سلامت جسمانی و روانی آن ها است. این دسته از افراد از روی شور و هیجان نوجوانی به دستکاری های تهاجمی آلت تناسلی خود روی آورده و مشکلاتی نظیر خم شدن، وارونگی یا پیچش آلت تناسلی را رقم می زنند. این موارد می توانند باعث ایجاد یک تومور خوش خیم موضعی در ناحیه تناسلی شده یا مشکلات پزشکی بزرگتری را به وجود بیاورند.

مطالعه بیشتر
ارتباط استرس، خودارضایی و سرطان چگونه چرخه منفی ذهن و بدن ما را تهدید می‌کند

 

عوارض خودارضایی در کودکان

مطمئنیم که از دیدن این تیتر تعجب کرده اید؛ مگر کودکان هم خودارضایی می کنند؟!

شاید عجیب و غیر قابل باور به نظر برسد، اما حقیقت این است که کودکان نیز گاها خودارضایی می کنند. آن ها در برهه ای از زمان و پیش از رسیدن به سن بلوغ متوجه می شوند که دستکاری آلت تناسلی لذت بخش است و می تواند حس خوبی را به آن ها القا کند. از همین رو به این کار اعتیاد پیدا کرده و به دفعات آن را انجام می دهند. عوارض خودارضایی در کودکان بر هیچ کس پوشیده نیست. کودکانی که به انجام این عمل روی می آورند، اغلب بیش از حد نرمال عرق کرده و دچار گُر گرفتگی می شوند. بلوغ زودرس یکی دیگر از مهم ترین عوارض این فعالیت برای کودکان است.

 

عوارض واقعی و خطرناک خودارضایی

برخلاف ادعاهای نادرست که عوارض خودارضایی را غیرواقعی و خنده‌دار جلوه می‌دهند، این عمل حتی در کمترین میزان نیز آسیب‌های جدی و غیرقابل‌انکاری به جسم و روان وارد می‌کند. تلاش برای بی‌اهمیت جلوه دادن این عوارض، صرفاً توجیهی برای پنهان کردن حقیقت مخرب این رفتار است. خودارضایی می‌تواند اثرات ویرانگری داشته باشد که سلامت فرد را در ابعاد مختلف تهدید می‌کند.

عوارض واقعی و تأییدشده خودارضایی شامل موارد زیر است:

  • کاهش بینایی و ایجاد مشکلات چشمی
  • اختلال در رشد و سلامت اندام‌های تناسلی
  • کاهش کیفیت و تعداد اسپرم
  • افزایش خطر ناباروری
  • تأثیر منفی بر رشد جسمانی و سلامت عمومی
  • تضعیف عملکرد ذهنی و حافظه
  • ایجاد ناتوانی جسمی و ضعف مزمن
  • کاهش هوش و توانایی‌های شناختی

این عوارض نشان‌دهنده خطرات جدی خودارضایی هستند و هرگونه انکار آن‌ها صرفاً فریبی برای ادامه این رفتار مخرب است. برای حفظ سلامت خود، لازم است این عمل را به‌طور کامل کنار بگذارید.

 

حالا که با عوارض خودارضایی آشنا شده اید و می دانید که آخر این راه به ترکستان است، نمی خواهید برای ترک آن اقدامی انجام بدهید؟

می دانیم که همان احساس گناه و پشیمانی همیشگی سراغتان آمده، اما نمی توانید عزمتان را جزم کنید و بگویید که این، بار آخر است. چون اعتیاد غول بی شاخ و دمی است که هر بار پشت اراده شما را به خاک رسانده و از تکرار دوباره این صحنه هراس دارید. اما این بار ماجرا فرق می کند. ما به یاریتان آمده ایم تا شما را از این منجلاب نجات داده و زندگی ای به دور از ترس، اضطراب، افسردگی، ضعف و خستگی برایتان بسازیم. اگر برای یک تغییر بزرگ آماده اید، بسم الله!

 

تکنیک های ترک خودارضایی

با این روش ها قدم به قدم به سوی ترک خودارضایی حرکت کنید:

  • صبور باشید و قبول کنید که ترک کوچکترین عادت ها نیز یک شبه ممکن نیست. چه برسد به فعالیت مخربی که مدت هاست در ذهن شما ریشه دوانده و به یکی از عادت هایی تبدیل شده که احساس می کنید ترک آن موجب مرض است!
  • تا حد ممکن لباس های تنگ و بدن نما که میلتان را به انجام این عمل افزایش می دهند، بپوشید.
  • سعی کنید لباس خوابتان را از میان لباس های پوشیده انتخاب کنید. این لباس ها دسترسی شما به اندام تناسلی را سخت کرده و شما را از انجام این کار پشیمان می کنند!
  • تنهایی شما را در دام گسترده ای که خودارضایی پهن کرده، می اندازد. پس سعی کنید زمان تنهایی تان را به حداقل برسانید تا ذهنتان سرگردان نشود.
  • به جای فکر کردن به این عمل مخرب، روی انجام کارهای مفیدی نظیر ورزش، مطالعه، تفریح و… تمرکز کنید.
  • مرتب ورزش کنید، غذاهای سالم نوش جان کنید، خوب بخوابید و بدین ترتیب سبک زندگی سالمی را در پیش بگیرید.
  • تا می توانید دسترسی به تصاویر پورنوگرافی و محتواهای جنسی را محدود نمایید.
  • به استفاده از خوراکی ها، میوه ها و سبزیجات انرژی زا روی بیاورید.
  • انگیزه ای فولادین داشته باشید و اگر در راه ترک خودارضایی لغزش کردید، بدون آن که احساس شرمندگی کنید؛ تلاشتان را از سر بگیرید.
  • در این مسیر پر فراز و نشیب از راهنمایی های یک مشاور یا سکس تراپیست کاربلد بهره بگیرید.

 

دوره نوفپ؛ تیر خلاص ترک خودارضایی!

شاید بگویید بارها و بارها مسیر فوق را طی کرده ام، تا یک قدمی ترک پیش رفته ام و به ناگاه لغزیده ام. شاید بگویید از روش های اینترنتی ترک خودارضایی که شرایط سخت من را در نظر نمی گیرند، بریده ام. اگر پیشنهاد بهتری دارید، آن را رو کرده و زندگیم را نجات دهید.

معلوم است که پیشنهاد بهتری برایتان سراغ داریم. پیشنهادی که شک نداریم اوضاعتان را از این رو به آن رو کرده و دست این اعتیاد کشنده را از زندگیتان کوتاه می کند.

دوره نوفپ تمام آن چیزی است که برای شروع طوفانی ترک خودارضایی نیاز دارید. با شرکت در این دوره همه چیز تمام می توانید هویت خود را بازسازی کرده و تغییری اساسی در زندگیتان ایجاد کنید. با نوفپ کنترل زندگیتان را در دست گرفته و با رهایی از این چرخه مرگبار، زندگیتان را بازسازی می کنید. اگر به دنبال برترین و تضمینی ترین روش ترک خودارضایی می گردید، پیشنهادی بهتر از این دوره کاربردی برایتان سراغ نداریم.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!

گام به گام تا ترک خودارضایی با دوره ای که زندگیتان را تکان می دهد!

آنچه در این پست میخوانید گام به گام تا ترک خودارضایی با دوره ای که زندگیتان را تکان می دهد!خودارضایی…

بیشتر بخوانید

خودارضایی؛ انحرافی جنسی که علم و دین بر ترک آن تاکید دارند!

آنچه در این پست میخوانید خودارضایی؛ انحرافی جنسی که علم و دین بر ترک آن تاکید دارند!خودارضایی چیست و چگونه…

بیشتر بخوانید

گنبد آهنین انسان: چگونه نوفپ هاله‌ی انرژی شما را ضد‌ضربه می‌کند؟

آنچه در این پست میخوانید گنبد آهنین انسان: چگونه نوفپ هاله‌ی انرژی شما را ضد‌ضربه می‌کند؟بخش اول: گنبد آهنین؛ یک…

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *